Меню ресторану

Крем-суп велюте із зеленого горошку і цвітної капусти з ароматним кроликом, білими грибами і сочевицею
(Два види вершкових крем-супів, приготованих з овочевим бульйоном, подається з м’ясом кролика, смаженими білими грибами і сочевичею)
* 158 грн

Легкий салат з овочів на зеленому міксі зі слайсами Пармезану і горіхами
(Мікс салатів зі свіжими овочами, заправлений соусом на основі оливкової олії Extra Virgin, бальзамічного оцту, з нотками смажених горіхів і слайсами Пармезану)
* 149 грн

Хумус з пряним смаженим перцем і Черрі
(Оригінальний смак хумусу підкреслюють філе болгарського перцю, приготованого у хоспері, томати Черрі та свіжий огірок)
* 139 грн

Палітра з фуагра, теріна і курячого пате
(Подається три види: – фуагра, фламбована коньяком на соусі з маракуї; – терін з фуагра з інжиром і фісташками у винній глазурі з чіпсою філо і мигдалем; парфе з курячої печінки з карамельною цибулею і повітряними слойками)
* 380 грн

Рамен з качкою і гречаною лапшою
(Насичений бульйон з гречаною лапшою Рамен, маринованими яйцями, паростками сої, норі, шиїтаке)
* 169 грн

Салат з підкопченою качиною грудкою су-від, козячим сиром Лабне, запеченим медовим гарбузом, кіноа, під соусом з чорної смородини
(Мікс салатів, підкопчена ніжна качина грудка, сир Лабне у травах, філе грейпфрута, мигдальні пластівці, мікс насіння, соус на основі чорної смородини)
* 189 грн

 Каре ягняти на булгурі з овочами гриль під винно-ялівцевим соусом
(Ребра ягняти приготовані на вугіллі з ароматними овочами гриль. Подаються на булгурі з пряним соусом)
* 280 грн

Теляча шия у хрумкій паніровці, на буряково-шоколадному кремі з морквою су-від
(Телячий ошийок, приготований делікатним способом, подається на кремі із запеченого буряка в гармонії з чорним бельгійським шоколадом і морквою су-від)
* 198 грн

Тартар з яловичини з дегідро-ваним жовтком і обліпиховим снігом у хрумкому гнізді
(Традиційний рецепт страви з відбірної спеціально підготовленої яловичої вирізки зі в’яленими томатами, дегідрованим жовтком, чіпсою з Пармезану, хрумким катаіфі і крутонами)
* 199 грн

Свинячі ребра в глазурі з підкопченої паприки, меду і соусу Барбекю з додаванням віскі, карамельною картоплею і філе болгарського перцю
(Томлені в медово-томатному маринаді за технологією сувід. Подається з печеним філе болгарського перцю, томатами Черрі і картоплею в карамелі)
* 198 грн

Стейк міньйон у східному маринаді із перцю Чілі, меду та імбирю

(Найніжніша частина яловичини в маринаді, рецепт якого привезений зі сходу шеф-кухарем, приготована на вугіллі. Подається з підв’яленими томатами Черрі на гілці і пряним вершковим маслом)
* 290 грн

 Азійський салат з тунцем на Рукколі під горіховим соусом
(Попередньо маринований і смажений японський тунець Yellowfin на Рукколі з водоростями Чука, томатами Черрі, яблуком, соусом із горіхів кеш’ю і смаженим кунжутом)
* 279 грн

Тріо тартарів з лосося, тунця, креветки
(Чудове поєднання морепродуктів з індивідуально підібраними заправками)
* 289 грн

Суп з морепродуктів і молюсків з томатами Пелаті і базиліком
(В основі супу морський мікс із бебі кальмарів, восьминогів, лосося, дорадо, мідій, креветок, томатів Пелаті, свіжого базиліку та рибного бульйону)
* 248 грн

Філе дорадо в лусці з цукіні з бататовим пюре і томатним чатні
(Припущене філе риби у білому вині з гілочкою розмарину в глазурі з цукіні. Подається з пюре із солодкої картоплі батат і чатні з філе томатів)
* 248 грн

Стерлядь на перлотто з вершково-ікорним соусом
(Риба готується в пряному овочевому бульйоні. Подається в цілому вигляді, на перлотто і поливається соусом на основі вершків з червоною ікрою)
* 380 грн

Меню напоїв

Меню страв

Фото-меню страв

Меню десертів

Меню клубу

Меню напоїв

Меню страв

Для організаторів заходів

Фуршетне меню

Банкетне меню

Меню сніданків

Меню coffee break