Меню ресторану

Плато благородних сирів зі в’яленими фруктами, горіхами і трюфельним медом
(Tête de Moine, Dorblu, Brie, Parmigiano Reggiano, Pecorino або Asiago)
(250 г) * 223 грн

 

Європейські м’ясні делікатеси з подушечками фокачча
(Шинка Пармська, салямі з кабана, Наполі, Феліно, Чорізо, в’ялені томати, велетенські оливки)
(290 г) * 180 грн

 

Лосось домашнього посолу з ароматним гуакамоле
(Слабосолений лосось, крем із авокадо з лимоном і цибулею шалот. Конкасе з
помідорів, салат-мікс, мікрогрін, картопля)
(240 г) * 157 грн

 

Тартар із сьомги з креветками в яблучній глазурі
(Сьомга, креветки, корнішони, цибуля шалот, каперси, лимон, глазур)
(180 г) * 190 грн

 

Карпаччо із восьминога з червоною смородиною і селерою
(130 г) * 190 грн

 

Карпаччо з телятини на соусі Песто з білими грибами і Пармезаном
(Тонко нарізана телятина з базиліковим соусом, Пармезан, смажені білі гриби)
(150 г) * 127 грн

 

Тартар з яловичої вирізки зі в’яленими томатами і каперсами
(Яловичина, корнішони, цибуля, каперси, лимон, в’ялені томати, жовток, тости)
(175 г) * 128 грн

 

Терін з фуагра з інжиром, фісташками у глазурі з вина, чіпсами із тіста філо і мигдалю
(Фуагра, інжир, фісташки, кедровий горіх, роздинки, желе з вина, тісто філо, мигдаль, ягідний соус)
(150 г) * 219 грн

Тунець Yellowfin у маково-фісташковій скоринці з шафрановим соусом Hollandaise і аспарагусом
(Жовтоперий тунець medium rare, м’ятна ікра, апельсинове желе, соус Оландез, маково-фісташкова скоринка)
(225 г) * 196 грн

Ескалоп із фуагра з грушевим тартаром, соусом з маракуї та полуниці і карамелізованими фруктами

(Фламбована коньяком печінка, карамелізовані груша, яблуко, ананас, виноград.
Соуси із полуниці і маракуї, ікра м’ятна)
(200 г) * 220 грн

Moules mariniere

(Мідії маріньєр, тушковані в овочах з ароматними прованськими травами, томатним соусом Пелаті, білим вином. Подаються на грінках з чіабатти)
(700 г) * 189 грн

Сир Брі у хрумкій скоринці з coulis (кулі) і журавлини
(Смажений у фритюрі)
(200 г) * 98 грн

Теплий салат з копченим вугрем, кус-кусом і східною заправкою
(Мікс салатів, кус-кус з чорнилами каракатиці, вугор, черрі, огірок, кумкват, імбирно-яблучний соус)
(180 г) * 143 грн

Салат із норвезькою сьомгою на слайсах із авокадо
(300 г) * 183 грн

Салат з тигровими креветками, мідіями і лососем під апельсиново-лаймовим дрессінгом
(Мікс салатів, черрі, огірок, селера, лосось,тигрові креветки, мідії, дрессінг)
(280 г) * 217 грн

Салат з молодої телятини у беконі з бальзамічним соусом
(Мікс салатів, черрі, огірок, болгарський перець, селера, Пармезан, горіх кедровий,
перепелине яйце, бекон, телятина, соус на основі бальзамічного оцту і оливкової олії)
(260 г) * 127 грн

Салат з індичкою, ванільною грушею, кремом Горгонзола, мигдальними пластівцями
(Мікс салатів, черрі в’ялені, соус гірчично-медовий, грушевий тартар, мус на основі сиру Горгонзола, мигдальні пластівці, яйце перепелине, крутони, маслини, індичка)
(260 г) * 106 грн

Теплий салат із соковитою грудкою курчати, яйцем пашот і трюфельним соусом
(Мікс салатів, помідори, Пармезан, яйце куряче, трюфельна паста, бекон, крутони, грудка куряча, соус на основі домашнього майонезу)
(260 г) * 98 грн

Салат Олів’є (на вибір)
з креветкою (270 г) * 174 грн
з телятиною (260 г) * 97 грн
з яловичим язиком (260 г) * 97 грн

Грецький салат з кремом Фета на подушці з маслин
(220 г) * 99 грн

Капрезе

(250 г) * 109 грн

Крем-суп з лісових грибів з трюфельним ароматом
(260 г) * 78 грн

Крем-суп із брокколі і фуагра
(300 г) * 99 грн

Крем-суп із гарбуза з тигровими креветками і кремом Філадельфія
(300 г) * 119 грн

Курячий бульйон з домашньою локшиною, курячими сердечками і перепелиним яйцем
(300 г) * 40 грн

Борщ український з пампушками
(360 г) * 65 грн

Суп середземноморський з морепродуктами і базиліком
(400 г) * 160 грн

Том Ям
(370 г) * 167 грн

Курча табака з картопляно-томатним шашличком і трюфельно-грибним соусом
(430 г) * 179 грн

Стейк з індички з карамелізованими овочами і тайським соусом
(370 г) * 129 грн

Парові котлети з індички зі шпинатом, буряковим пюре і соусом з томатів
(330 г) * 103 грн

Медальйони зі свинини у соусі Карбонара з грибним тартаром і карамельною цибулею
(230 г) * 109 грн

Шашлик з свинячого ошийка із запеченою картоплею та домашньою аджикою
(400 г) * 120 грн

Яловичі реберця BBQ
(600 г) * 199 грн

Філе Россіні з грибами і фуагра під соусом Мадера
(260 г) * 236 грн

Яловичі щічки із соусом Порто і сирно-картопляним пюре
(330 г) * 136 грн

Каре ягняти у фісташково-пармезановій скоринці з кіноа та гранатовим соусом
(300 г) * 210 грн

Качина грудка з карамелізованими фруктами під ягідно-винним та апельсиновим соусами
(350 г) * 198 грн

Телятина на кістці
(250 г) * 179 грн

Стейк Rib eye (за 100 г підготовленого до теплової обробки м’яса) * 55 грн

Парові котлети зі щуки з овочами під шафрановим соусом
(250 г) * 119 грн

Філе сібаса з чорним трюфелем на подушці зі шпинатного пюре з карамельною цибулею і соусом Лемонграс
(360 г) * 198 грн

Ескалоп із червоного окуня Ізумідай в локшині кадаіф та спагетті з овочів під соусом Fenouil
(230 г) * 179 грн

Філе сьомги з овочами під соусом Hollandaise
(280 г) * 253 грн

Риба, приготована у хоспері або у фользі з овочами на вибір:
Дорадо (450 г) * 246 грн
Сібас (450 г) * 267 грн

Бургер L’étage
(360/100/50 г) * 130 грн

Бургер з овочами гриль
(290/100/50 г) * 100 грн

Бургер з індички
(380/100/50 г) * 126 грн

Кабан-бургер
(300/100/50 г) * 140 грн

Тальятелле з чорнилами каракатиці, морепродуктами і білими грибами у вершковому соусі
(320 г) * 158 грн

Карбонара
(360 г) * 99 грн

Польпетте з індичкою у соусі з томатів Пелаті
(350 г) * 89 грн

Равіолі з чорнилами каракатиці, морепродуктами, еспумою з Пармезану під вершково-трюфельним соусом
(220 г) * 207 грн

Шпинатні равіолі з качкою, червоним соусом Pomodoro, в’яленими томатами і базиліком
(260 г) * 112 грн

Бурякове різотто з Моцареллою, соусом Песто і тигровою креветкою
(360 г) * 169 грн

Різотто з білими грибами і трюфелем
(300 г) * 145 грн

Різотто з морепродуктами
(380 г) * 173 грн

Меню напоїв

Меню страв

Меню десертів

Обідня пропозиція

Меню клубу

Меню напоїв

Меню страв

Для організаторів заходів

Фуршетне меню

Банкетне меню

Меню сніданків

Меню coffee break